Referenties

dw_logo_kleur

Danserswijk

                                    Danserswijk is een vooruitstrevende dansschool die met een team van professionele dansdocenten educatieve dansprojecten aanbiedt.Hun aanstekelijke energie, plezier en passie voor dans zorgt voor een geweldige danservaring.

 

 

 

factorium

Factorium Podiumkunsten

Factorium Podiumkunsten is een kunsteducatieve organisatie die een groot scala aan lessen, cursussen, workshops en voorstellingen aanbiedt op het gebied van de podiumkunsten muziek, dans, theater en musical. Het  werkgebied van Factorium beslaat de gemeenten Tilburg, Oisterwijk en Goirle.

 

 


De Nieuwe SchakelDe Nieuwe Schakel

Zowel een fysiek weekblad als een up-to-date website met al het nieuws uit Berkel-Enschot en omstreken.

Voor beide media zorg ik voor de invulling van het fotografie werk.

 

 

 

seeyoudance

See You Dance

Gratis gastenlijstplekken voor de hipste clubs en hotste dance partys.

Fotoverslagen van clubs, festivals en evenementen, je kan me hier vinden als party fotograaf.

 

 

 

logo_very_important_brabanderVery Important Brabander

Ook  bij Very Important Brabander, de party site van Omroep Brabant kan je me tegen komen.

De site die je toegang geeft tot het onmogelijke! Exclusieve concerten – meet’n greets – backstagepasses – unieke prijzen.

 

 

 

StechAlpe Du Stech

Tsjecho
Op donderdag 6 juni 2013 overlijdt Tsjecho Mes – bijgenaamd Stech – aan kanker. Precies op die dag beklimmen duizenden Nederlanders de Franse berg Alpe d’Huez. Door de legendarische alpenreus op één dag 1 tot 6 keer te beklimmen brengen deze deelnemers aan Alpe d’HuZes geld bijeen voor KWF Kankerbestrijding. Onder hen is Denise Pijnenburg die, evenals haar man Sander, behoort tot Tsjecho’s beste maatjes.

In 2014 nemen zij met nog 6 anderen deel aan Alpe Du Z’es als team Alpe  Du Stech. Tijdens hun voorbereiding heb ik de gelegenheid gekregen om hun activiteiten vast te leggen als mijn bijdrage.

error: Content is protected !!