Fotograaf Tilburg

Op zoek naar een fotograaf in Tilburg? Dan bent u bij Bas Haans Fotografie aan het juiste adres. Van evenement fotografie tot bruiloftfotografie en van culinaire fotografie tot dansfotografie. “Dankzij mijn ruime ervaring in de fotografie maak ik in de regio Tilburg een fotoreportage in hoge kwaliteit, geheel naar uw wensen en tegen scherpe tarieven.”

Bas Haans als fotograaf in Tilburg

Even kennismaken. Het is voor mij een voorrecht dat ik mijn passie uit mag oefenen. Begonnen met een analoge spiegelreflex groeide mijn liefde voor de fotografie.
Vanuit mijn achtergrond in de foodsector heb ik me in het begin gespecialiseerd in culinaire opdrachten. Om uiteindelijk definitief de knoop door te hakken en me volledig te richten op fotografie in de regio Tilburg.

Vijf vragen voor Bas

1. Wat is de mooiste/meest waardevolle foto die je ooit gemaakt hebt?
“Meest waardevolle foto is toch wel de foto van Jessie, een van mijn kinderen. Na haar VWO heeft ze haar hart gevolgd en is ondertussen professioneel dansdocente en geeft met veel passie les. Deze foto is gemaakt in 2013 waarbij ze nu zelf nog wel wat kritiek op haar techniek heeft!”

2. Waar ligt jouw kracht als fotograaf?
“Ik ga altijd op zoek naar andere hoeken om een andere foto te maken. Bijvoorbeeld door in een lichtmast of op podium truss te klimmen tijdens Festival van het Levenslied of Tilburg Zingt.”

3. Wie of wat zou je graag nog ooit op de foto willen zetten?
“Ik zou nog wel heel graag ooit een portret willen maken van Bono, leadzanger van U2. Of van Max Verstappen tijdens een Formule 1 race!”

4. Op welke Tilburgse evenementen fotografeer jij het liefst?
“Mijn lievelingsevenementen om te fotograferen zijn toch wel Levenslied, Hap Stap, de Tilburgse Kermis en tijdens carnaval. Maar ook de wat kleinere festivals zoals de Muzenconcerten in de Reeshof.”

5. Wat zijn jouw grootste hobby’s naast fotograferen?
“Ik hou ervan actief bezig te zijn. Andere hobby’s zijn dan ook waterskiën, sporten in de sportschool (boksen, yoga of spinning), wandelen met de hond en motorrijden. Ik ga dan ook vrijwel altijd op mijn motor naar opdrachten toe! Ook vind ik het leuk om wedstrijden van de Tilburg Trappers te bezoeken.”

Fotograaf Tilburg


Dé Fotograaf in de regio Tilburg

Woonachtig in Berkel-Enschot is Bas Haans dé fotograaf van de regio Tilburg. Bas levert hoge kwaliteit foto’s tegen een zeer scherp tarief. Niet voor niets komen klanten terug en is Bas vaste fotogaaf bij onder andere Tilburg.com, De Schakel en verschillende netwerkorganisaties.

Brede specialisatie in fotografie

Bas Haans Fotografie heeft brede ervaring:


error: Content is protected !!