Fotograaf Loon op Zand

Op zoek naar een fotograaf in Loon op Zand? Dan bent u bij Bas Haans Fotografie aan het juiste adres. Van evenement fotografie tot bruiloftfotografie en van culinaire fotografie tot dansfotografie. “Dankzij mijn ruime ervaring in de fotografie maak ik in de regio Loon op Zand een fotoreportage in hoge kwaliteit, geheel naar uw wensen en tegen scherpe tarieven.”

Bas Haans als fotograaf in Loon op Zand

Even kennismaken. Het is voor mij een voorrecht dat ik mijn passie uit mag oefenen. Begonnen met een analoge spiegelreflex groeide mijn liefde voor de fotografie.
Vanuit mijn achtergrond in de foodsector heb ik me in het begin gespecialiseerd in culinaire opdrachten. Om uiteindelijk definitief de knoop door te hakken en me volledig te richten op fotografie in de regio Loon op Zand.

Hoge kwaliteit foto’s

“Ik ga altijd op zoek naar andere hoeken om een andere foto te maken. Bijvoorbeeld door in een lichtmast of op podium truss te klimmen tijdens een festival. Tijdens elke klus probeer ik het maximale eruit te halen.”
Bas Haans Fotografie heeft verschillende klanten in Loon op Zand. Soms een enkele opdracht, maar veelal zijn de samenwerkingen voor langere termijn.

Fotograaf Loon op Zand


Dé Fotograaf in de regio Loon op Zand

Woonachtig in Berkel-Enschot is Bas Haans dé fotograaf van de regio. Bas levert hoge kwaliteit foto’s tegen een zeer scherp tarief. Niet voor niets komen klanten terug en is Bas vaste fotogaaf bij onder andere Tilburg.com, De Schakel en verschillende netwerkorganisaties.

Brede specialisatie in fotografie

Bas Haans Fotografie heeft brede ervaring:


error: Content is protected !!