Over Mij

Biografie

Bas Haans Fotografie.

Life is beautiful, capture it.

Wie is Bas Haans. Ik ben een geboren Tilburger, getrouwd en trotse vader. Vanuit het ondernemerschap in de foodsector in 2005 begonnen met (food)fotografie.

Ondertussen heb ik op zo'n beetje alle grote festivals mogen fotograferen (zoals b.v. Tomorrowland en Extrema Outdoor), maak ik bedrijfsreportages en fotografeer veel in de dans, food en automotive sector, en verdien ik dan ook mijn brood als fotograaf.  “Iedere opdracht is voor mij een voorrecht. Of het nu een netwerkmeeting, huwelijk, festival of bedrijfsreportage is.”

Waar ligt mijn kracht als fotograaf?

“Ik ga altijd op zoek naar andere hoeken om een andere foto te maken. Bijvoorbeeld door in een lichtmast of op podium truss te klimmen tijdens een festival.”

Wat is mijn mooiste foto?

Die moet ik nog maken.  “Ik zou nog wel heel graag een portret willen maken van Bono, leadzanger van U2 of van Max Verstappen tijdens een Formule 1 race!”

 

tel: +31(0)630043604

Weidemolen 9

5057AH

Berkel-Enschot, NBr, Nederland

KVK: 59668385

BTW: NL001780477B83

Algemeen: info@bashaans.nl

Direct: bas@bashaans.nl

error: Content is protected !!